• Η παροχή στο πλαίσιο και στην έκταση της διάρθρωσης της Ιατρικής του Υπηρεσίας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ισότιμα για κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση, σύμφωνα με τους κανόνες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
  • Η ανάπτυξη και προαγωγή της ιατρικής έρευνας.
  • Η εφαρμογή προγραμμάτων ειδίκευσης, συνεχούς εκπαί-δευσης γιατρών καθώς και εκπαίδευσης και επιμόρφωσης λειτουργών άλλων κλάδων υγείας.
  • Επί πλέον στη σημερινή συγκυρία και με τη νέα του μορφή ως αποκεντρωμένη υπηρεσία της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, σκοπός του είναι να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Νοσοκομείο που να μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, με τη δημιουργία νέων τμημάτων και ειδικών μονάδων καθώς και με την ένταξη στο Νοσοκομείο νέων ειδικοτήτων.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk