Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008, πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βεροίας τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που είπε με συγκίνηση ο Σεβασμιότατος: «Είναι αυτή η πρώτη φορά που λειτουργώ στο Νοσοκομείο μας, μια και μέχρι χθες δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα στο προσκυνητάριο του. Υπάρχει τώρα πλέον ένας Ναός, στον οποίο θα βρίσκουν παρηγοριά οι ασθενείς, οι συνοδοί και το προσωπικό…»

Ευχήθηκε, στη συνέχεια, να είναι και αγιογραφημένος έως τη 12 Μαΐου 2009, ημέρα της Αδελφής Νοσοκόμας. «Για να αξιωθούμε να κάνουμε και τα εγκαίνιά του».

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βεροίας, κ. ΓΚΑΜΠΕΣΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στους νέους και πρόσφατα ανακαινισμένους θαλάμους Βραχείας Νοσηλείας, στην Υποδοχή των Επειγόντων Περιστατικών και στους υπόλοιπους χώρους του Νοσοκομείου, που, όπως τόνισε ο Μητροπολίτης, δεν τους αναγνώρισε στη νέα τους κατάσταση.

Παρόντες στα θυρανοίξια ήταν οι βουλευτές κ.κ. Χαλκίδης Μιχάλης και Φωτιάδης Ηλίας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεωργιάδης Χρήστος και Γουναράς Μανώλης, Διευθυντές Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Τεχνικό προσωπικό, καθώς και πολλοί επισκέπτες.

 

Φωτογραφίες απο τα Θυρανοίξια

 

{gallery}thiranixia{/gallery}

 

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα