Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Υπό την αιγίδα του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και του Διοικητή κ. Γκαμπέση Αργύρη, το τμήμα ΩΡΛ του Νοσοκομείου Βέροιας με πρωτοβουλία του Διευθυντή του τμήματος κ. Dr Κυρμιζάκη Διονύση, προσκάλεσε τον καθηγητή Dr. Herman Lubsen, της πανεπιστημιακής κλινικής ΩΡΛ, της Ουτρέχτης Ολλανδίας, ο οποίος συμμετείχε στις δραστηριότητες του τμήματος από 21/10/08 έως 24/10/08.

O καθηγητής Dr. Herman Lubsen, κατά την παραμονή του, σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα του τμήματος ΩΡΛ του Νοσοκομείου Βέροιας, συμμετείχε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, με μεγάλη επιτυχία, σε ασθενείς με νεοπλάσματα παρωτίδας (ο ένας έπασχε από νεόπλασμα του εν το βάθει λοβού της παρωτίδας και του έγινε ολική παρωτιδεκτομή, ενώ ο άλλος ασθενής ήταν ένα 10χρονο παιδί στο οποίο έγινε μερική επιπολής παρωτιδεκτομή).

Στις 22/10/08 ο καθηγητής Dr. Herman Lubsen έδωσε διάλεξη με θέμα τον καρκίνο του στόματος. Στην εκδήλωση υπήρξε μεγάλη συμμετοχή ιατρών και νοσηλευτών από πολλά διαμερίσματα της Ελλάδας.


Στις 27/10/2008 στο ΓΝ Βέροιας, προσφέρθηκε στον καθηγητή απο τον Διονύσιο Κυρμιζάκη εκ μέρους της Διοίκησης του Ιδρύματος και του ΩΡΛ τμήματος, αναμνηστικό δώρο με θέμα τους Αρχαιολογικούς Θησαυρούς της Βεργίνας.

Φωτογραφίες απο την επίσκεψη του καθηγητή Dr. Herman Lubsen

 

{gallery}Lubsen{/gallery}

 

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα