Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Εκδήλωση στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - 14 Ιουνίου - τιμάται διεθνώς ο Ανώνυμος Εθελοντής Αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας χωρίς ανταμοιβή λίγο από το χρόνο του και λίγο από το αίμα του... Περισσότερα...

Με αφορμή τη 18η Απριλίου η οποία έχει καθιερωθεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα Δικαιώματα του Ασθενή γίνεται μια ευρύτερη ενημέρωση σχετικά με τις παρεχόμενες από το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας ( Υ.Μ. Βέροιας – Υ.Μ. Νάουσας) υπηρεσίες.

Περισσότερα...

Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ευχαριστούν θερμά τον κ. Τσιρίδη Οδυσσέα και τα τέκνα αυτού Αικατερίνη και Ουρανία για τη δωρεά τους στο Νεφρολογικό Τμήμα της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, στη μνήμη της συζύγου και μητέρας τους Τσιρίδου Καλλιόπης.

Περισσότερα...

Καλούνται σε Γενική Συνέλευση όλοι οι ειδικευμένοι ιατροί κλάδου Ε.Σ.Υ. του Χειρουργικού Τομέα της Μονάδας Βέροιας, ανεξαρτήτως είδους σχέσης εργασίας, την 28η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ στο Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου με μοναδικό θέμα:

Περισσότερα...
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ενημερώνει πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μεταφοράς του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού Μονάδας Βέροιας στο κτίριο των Παλαιών Σφαγείων στην οδό Σταδίου 51 (πιο κάτω από το γήπεδο της Βέροιας) και από Δευτέρα 2-1-2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία του (τηλ. επικοινωνίας 23313 53810).

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα