Δραστηριότητες Νοσοκομείου

13 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας»

Σήμερα 13.11.2023 παρουσία του Υπουργού Υγείας κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υφυπουργού Υγείας κου Δημήτριου Βαρτζόπουλου και του εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κου Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του Νόμιμου Εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας «ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας» στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών δύο (2) Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στο πλαίσιο της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» RRF 16795 αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα τα έργα είναι τα εξής:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΔΥΟ (2) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ.:

Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ- Μ. ΝΑΟΥΣΑΣ», Συνολικού Προϋπολογισμού: 3.430.959,98€.

 

Αναρτούμε σήμερα, Τρίτη 10.10.2023, μετά την σύγκληση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ., τον Πίνακα Τελικής Μοριοδότησης και Κατάταξης των υποψήφιων για την πλήρωση μιας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, ειδικότητας Ουρολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄, για την Ουρολογική Μονάδα της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας βάσει της αρ. πρωτ. 3776/20.03.2023(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφασης-Προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου.

Attachments:
Download this file (ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ_ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ.xlsx)telikos_pinakas_moriodothshs_ourologia[telikos_pinakas_moriodothshs_ourologia]15 kB

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας συμμετέχει στην 2η Πανελλήνια Εθελοντικη Δράση της ΕΝΕ, Δωρεάς Μυελού των Οστών στις 12/09/2023 και ώρα 10:00-14:00μμ στο χώρο του ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ. Οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Με βαθιά ενσυναίσθηση και μεγάλη προθυμία οι νοσηλευτές και οι επαγγελματίες υγείας συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δράση.

Αναρτούμε σήμερα, Τετάρτη 30.08.2023, μετά την σύγκληση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ., τον Πίνακα Τελικής Μοριοδότησης και Κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση μιας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄, για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας βάσει της αρ. πρωτ. 3776/20.03.2023 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφασης-Προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου.

 

Attachments:
Download this file (pinakas_telikhs_moriodothshs.pdf)pinakas_telikhs_moriodothshs[ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ & ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ]412 kB

Τίτλος Υποέργου: Ενίσχυση τουΓ.Ν. Ημαθίας – Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στην κρίση λόγω της επιδημίας COVID-19 για το έτος 2023

Τίτλος Πράξης: Ενίσχυση των Φορέων Υγείας με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στις ανάγκες λόγω της επιδημίας COVID-19 στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2023

Κωδ. ΟΠΣ: 5211682

Η πράξη αφορά σε συνέχιση της συγχρηματοδότησης της απασχόλησης του επικουρικού προσωπικού, ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων προσωπικού Φορέων Υγείας της Περιφέρειας Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2023 από το ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» (ΕΠ ΜΔΤ), από 1-1-2023 και ως 31-12-2023. Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ε.Ε. μέσω του Ε.Π. «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ», Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), REACT-EU.

Η συνέχιση της συγχρηματοδότησης συμβάλλει στην ενίσχυση των Φορέων Υγείας, της δημόσιας υγείας, στην προστασία της υγείας ευάλωτων ομάδων, στην προστασία των ατόμων και στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας των συστημάτων υγείας και κοινωνική προστασία. Η συνέχιση της συγχρηματοδότησης έχει κοινωνικό αντίκτυπο συμβάλλοντας στην ενίσχυση των Φορέων Υγείας που ήδη έχουν δοκιμαστεί μετά από μια περίοδο οικονομικής κρίσης και υποεπένδυσης σε υπηρεσίες υγείας και εν συνεχεία λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Το φυσικό αντικείμενο του υποέργου είναι η συνέχιση της συγχρηματοδότησης της απασχόλησης του πρόσθετου επικουρικού προσωπικού, ιατρικού, νοσηλευτικού, λοιπού, βοηθητικού και πάσης φύσεως προσωπικού για την ενίσχυση και ενδυνάμωση του Φορέα Υγείας Γ.Ν. Ημαθίας – Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια προκειμένου να ανταποκριθεί στην αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών νόσου CoViD-19, longCoViD-19 σε προσερχόμενους για άλλη νόσηση τυχόν προσυμπτωματικούς ή και ασυμπτωματικούς της CoViD-19 και για να προσφέρουν υπηρεσίες σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα, προλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο τον αποκλεισμό πρόσβασης του πληθυσμού με χρόνια ή άλλα έκτακτα προβλήματα από υπηρεσίες υγείας. Η Πράξη συγχρηματοδοτεί μέρος από το συνολικό προσλαμβανόμενο προσωπικό για την επιδημία CoViD-19 στο Γ.Ν. Ημαθίας – Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια.

Κύριος της πράξης είναι το Υπουργείο Υγείας.

Συντονιστής Δικαιούχος της πράξης είναι η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υγείας. Συνδικαιούχος είναι ο Γ.Ν. Ημαθίας – Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια.

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk