Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Περιοχή Ασωμάτων
Τ.Κ. : 591 00
ΤΜΗΜΑ : Οικονομικού
ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2331 3 51314/ 51157
FAX : 2331 0 59315/ 29920
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βέροια 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 36/2014

Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας με την αριθ. 21/24.10.2014 (θέμα ΕΗΔ 2ο) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου ενέκρινε τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια Υλικών Στερέωσης Ακτινογραφιών (CPV:24931240-3) από το ΠΠΥΥ 2013, προϋπολογισμού 1.500,00 € με Φ.Π.Α. και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. Η αναλυτική περιγραφή των προς προμήθεια ειδών παρουσιάζεται στο τέλος της παρούσας

Ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, και ώρα 11:30 π.μ. στο Γραφείο Προμηθειών του Ιδρύματος. Πέρας κατάθεσης των προσφορών ορίζεται η ίδια ημέρα και ώρα. Τα είδη να συνοδεύονται από πιστοποιητικά σήμανσης CE και οι εταιρείες διακίνησης θα πρέπει να εφαρμόζουν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για έξι μήνες (6) μήνες από την επόμενη μέρα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους.

Η προμήθεια αφορά μόνο το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και τα παραστατικά από 1.1.2015 θα εκδίδονται  επ’ ονόματι της 3ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας, η οποία αναλαμβάνει την εξόφλησή τους. (άρθρο 21 του Ν. 4238/2014).

Κρατήσεις :Ποσοστό 2% σε εφαρμογή του αρ.3 του Ν.3580/07
                Ποσοστό 0,10 % σε εφαρμογή του άρθρου 238 εδάφιο 2 περίπ. β του Ν.4072/2012

Στην παρούσα επισυνάπτεται κατάσταση με τις τεχνικές προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών.     

 Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ   Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ

  Αναστασία Μπούρτσου

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ –ΕΙΔΗ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Τεχνικές προδιαγραφές

Χημικών υγρών εμφάνισης & στερέωσης ακτινογραφικών πλακών.

Γενικά  χαρακτηριστικά

1. Να είναι σε υγρή συμπυκνωμένη μορφή για την παρασκευή τελικού διαλύματος τουλάχιστον 20 λίτρων.
2.Θερμοκρασία λειτουργίας εμφανιστή από 32ο έως 37ο C.
3.Να μην δημιουργούν ομίχλωση στο φιλμ πάνω από 0,23 στους 30ο C τουλάχιστον.
4.Να αναφερθεί το pH στους κάδους αναζωογόνησης εμφάνισης & στερέωσης (προς αξιολόγηση)
5.Να είναι διαυγή.
6.Να έχουν σταθερή ευαισθησία και να μην δημιουργούν κρυστάλλωση ή ιζήματα τόσο στους κάδους επεξεργασίας όσο και στους κάδους αναζωογόνησης.
7.Να παραδίδονται σε σφραγισμένα αεροστεγώς δοχεία από διαφανές πλαστικό (με βιδωτά πώματα) και εύκολο άνοιγμα.
8.Τα δοχεία να είναι συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτια με εργονομική σχεδίαση για εύκολη μεταφορά και άνοιγμα.
9.Να χρησιμοποιούν τον καθορισμένο συμβολισμό στις συσκευασίες των δοχείων και των χαρτοκιβωτίων με κόκκινο χρώμα για την εμφάνιση και μπλε για την στερέωση.
10.Να αναγράφονται οι οδηγίες παρασκευής τους σε κάθε συσκευασία.
11.Να έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία παράδοσής τους και να αναγράφεται ευκρινώς σε κάθε συσκευασία.
12.Να είναι όσο το δυνατόν άοσμα.
13.Να αναφέρεται ο ρυθμός αναζωογόνησης(preplenishment rate) των υγρών για την άριστη εμφάνιση και στερέωση των φίλμς (συμβατικών και μαστογραφίας), για κύκλους επεξεργασίας (duty cycle-processing time 60,90,120 sec, καθώς και η διάρκεια ζωής των χημικών μετά την διάλυση τους.
14.Να αναφέρονται οπωσδήποτε: (α) η σύσταση τους, (β) η επικινδυνότητα που έχει κάθε στοιχείο, (γ) προφυλάξεις και πρώτες βοήθειες, (δ) χειρισμός και αποθήκευση (για ικανοποιητικό εύρος θερμοκρασίας) και (ε) τοξικές επιδράσεις.
15.Να διατηρούν σταθερά τα χαρακτηριστικά τους καθ’ όλη την διάρκεια της σύμβασης.
16.Να είναι κατάλληλα, κατά περίπτωση, για την επεξεργασία κοινών φιλμ διπλής επίστρωσης ( συμβατικής ακτινολογίας) για γενική ακτινολογία και για την επεξεργασία ειδικών φιλμ μονής επίστρωσης για εμφανιστήριο μαστογραφίας και laser camera και να αποδίδουν υψηλής ποιότητας απεικόνιση σε συνεργασία με τα συστήματα που διαθέτει το Νοσοκομείο Βέροιας και το νοσοκομείο Νάουσας.

Είδη Ποσότητες

1. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Χημικά Εμφάνισης ακτινογραφικών πλακών σε υγρή μορφή κατάλληλα για αυτόματο εμφανιστήριο. Η τιμή να δοθεί ανά λίτρο τελικού διαλύματος. Να αναφερθεί η συσκευασία

Ποσότητα: 1000 λίτρα

2. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΓΡΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ

Χημικά Στερέωσης ακτινογραφικών πλακών σε υγρή μορφή κατάλληλα για αυτόματο εμφανιστήριο. Η τιμή να δοθεί ανά λίτρο τελικού διαλύματος. Να αναφερθεί η συσκευασία

Ποσότητα: 1100 λίτρα

Διαγωνισμοι - Προκυρηξεις

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα