Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Το Γ.Ν.Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας, γιόρτασε τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 την «Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών», τελώντας θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Ακολούθησε σύντομη τελετή, στην οποία η Διοικήτρια του Γ.Ν.Ημαθίας κ.Μπούρτσου Αναστασία, ευχήθηκε στους Νοσηλευτές χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους, αναγνωρίζοντας την  ανεκτίμητη συνεισφορά τους στη διαφύλαξη του  πιο πολύτιμου αγαθού του ανθρώπου, την Υγεία.

Από το 1965 με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (International Council of Nurses) η 12η Μαΐου ορίστηκε, ως η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών. Το διεθνές συμβούλιο νοσηλευτών έχει επιλέξει να γιορτάσει τη φετινή Παγκόσμια  Ημέρα των Νοσηλευτών με τίτλο:

Νοσηλευτές:
Μια Δύναμη Αλλαγής
Ένας Ζωτικός Πόρος για την Υγεία.

.. οι νοσηλευτές, ως η μεγαλύτερη ομάδα επαγγελματιών υγείας, που βρίσκονται πιο κοντά και συχνά ως οι μόνοι διαθέσιμοι, στον πληθυσμό έχουν τη μεγάλη ευθύνη να βελτιώσουν την  υγεία  του. Ο τίτλος της σημερινής ημέρας ας αποτελέσει έμπνευση για τους νοσηλευτές να  «αλλάξουν  την  εικόνα» και να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι ένας  ζωτικός  πόρος  για  την  υγεία.


Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

του ΓΝ Ημαθίας

Μαρία Παπαϊωάννου

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα