Στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2006-07 η ΕΠΑ.Σ./Τ.Ε.Ε. Β. Νοσηλευτών Γ. Ν. Βέροιας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

{mosimage}Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής της ΕΠΑ.Σ. σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ & ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και με την στήριξη και καθοδήγηση του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε. Θ. Ι.).

Το θέμα έρευνας που είχε αναλάβει η εκπαιδεύτρια της ΕΠΑ.Σ./Τ.Ε.Ε κ. Τσιτσιμπή Μαρία αφορούσε την επιλογή επαγγέλματος σε σχέση με το φύλο. Εκπαιδεύτριες και εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν κατά την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες για την συγκεκριμένη έρευνα.

{mosimage}Η επίσκεψη συνδυάστηκε με ψυχαγωγία και γεύμα. Επικεφαλής της σχολικής μονάδας σύμπραξης ήταν η Διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ./Τ.Ε.Ε κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα, ενώ η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από την εκπαιδευτικό ΠΕ18 κ. Τσιτσιμπή Μαρία.

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk