Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2011, σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις της Νοσηλευτικής Σχολής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Πτυχίων στους απόφοιτους της Β΄ τάξης της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών για το Σχ. Ετος 2010-2011.

Η απονομή των Πτυχίων στους απόφοιτους της Σχολής έγινε ενώπιον του υποδιευθυντή του Νοσοκομείου κ. Γουλάρα Παντελή, της Διευθύντριας της Σχολής κ. Γεωργιτζίκη-Μαρτάκη Δέσποινας, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κ. Παπαϊωάννου Μαρίας, των εκπαιδευτριών της Σχολής κ. Μιχαηλίδου Μαρίας, κ. Τσιτσιμπή Μαρίας, κ.Αναστασίου Βιργινίας καθώς επίσης συγγενών και φίλων των μαθητών.

Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή 573 Β. Νοσηλευτές/τριες πολλοί από τους οποίους έχουν διοριστεί σε Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία ενώ το πτυχίο που χορηγεί η σχολή είναι αναγνωρισμένο σε όλες τις χώρες τις Ε.Ε.. Επίσης έως την λήξη του διδακτικού έτους πραγματοποιούνται και οι εγγραφές για την νέα Σχολική χρονιά.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα