Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στους χώρους της Σχολής Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Βέροιας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στην τελετή του Αγιασμού η οποία τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολη μας π. Σωφρόνιο Φάκα. παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κ Χατζηδημητρίου Νικόλαου, της Διευθύντριας της ΕΠΑΣ κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας , των εκπροσώπων της Διοίκησης και του Ιατρικού τομέα κ. Γουλάρα και Κοτζαδάμη αντίστοιχα, των εκπαιδευτριών κ. Μιχαηλίδου Μαρίας, κ. Τσιτσιμπή Μαρίας και κ. Αναστασίου Βιργινίας, παρευρέθηκαν μαθήτριες και μαθητές μαζί με γονείς.

Καλωσόρισμα και θερμές ευχές απηύθυνε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας ώστε με νέο κουράγιο και δύναμη να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά . Η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης.

Λειτουργεί ως Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών (ΕΠΑ.Σ.) από το σχολικό έτος 2006-07 σύμφωνα με Ν.3475/13-7-2006. Η Σχολή μας άρχισε να λειτουργεί το 1987 σύμφωνα με το Π.Δ. 141/12-5-1987 ως Μέση Τεχνική Επαγγελματική Σχολή ως το έτος 2000 οπότε μετετράπη σε Τ.Ε.Ε (Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο). Μέχρι σήμερα αποφοίτησαν 442 Β. Νοσηλευτές/τριες πολλοί από τους οποίους έχουν διοριστεί σε Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος. Στους αποφοίτους ΕΠΑ.Σ. χορηγείται Πτυχίο επιπέδου 3, της παρ 1 του άρθρου 6 του ν.2009/1992 το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Για το σχολικό έτος 2010-11 ο αριθμός εισακτέων μαθητών ορίστηκε σε 25.

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia









diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk