Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων  της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)   το οποίο παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του και αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους της σχολής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Δοβρά π. Διονύσιος Συρόπουλος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) κ. Μαυρογιώργος Δημήτριος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Βέροιας  κ. Παπαϊωάννου Μαρία και η Προϊσταμένη του Παθολογικού τομέα κ. Καρασαρίδου Μιράντα. Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε η  διευθύντρια της σχολής κ.  Γεωργιτζίκη Δέσποινα, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία της σχολής τα 31 χρόνια λειτουργίας της, αλλά και ευχήθηκε  και  ενεθάρρυνε τους απόφοιτους να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετύχουν τους στόχους τους και το όραμά τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον  Διοικητή  του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα και την προσφορά της σχολής στην ευρύτερη κοινωνία της Ημαθίας με την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών της.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια, η κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευή από το διδακτικό προσωπικό η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών της σχολής,  τη λειτουργία της και ευχήθηκε στους αποφοίτους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους με πάθος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το αφιέρωμα στους αποφοίτους που παρουσίασε η κ. Κακούλη Αναστασία, εκπαιδεύτρια της σχολής, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σπουδαιότητα και συνοχή της ομάδας στην εκπαίδευση  των καταρτιζομένων.

Μέσα σε κλίμα αγάπης, ζωντάνιας και ενθουσιασμού   απηύθυνε  ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλό καλοκαίρι.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia









diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk