Το Δ.Ι.Ε.Κ Γεν.Νοσοκομείου Βεροίας πραγματοποίησε σεμινάριο εκπαίδευσης στους καταρτιζόμενους με θέμα τις βασικές αρχές της Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Για πρώτη φορά δίνεται αυτή η δυνατότητα στους καταρτιζόμενους της νοσηλευτικής των ιεκ   να εκπαιδευτούν στην Ανακουφιστική Φροντίδα. Οπότε η Διευθύντρια και οι εκπαιδεύτριες του Ιεκ μας εντοπίζοντας αυτή την έλλειψη οργάνωσαν Διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης. Μετά από έγκριση της Διευθύντριας του Ιεκ κα. Γεωργιτζίκη Δέσποινας, υλοποιήθηκε η επιμόρφωση από τις εκπαιδεύτριες με επικεφαλής την κα Παρτσιοπούλου Παρασκευή, η οπoία άρτια εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη στην κατ΄οικον φροντίδα καθώς και στην οργάνωση δομών ανακουφιστικής φροντίδας, σχεδίασε και πραγματοποίησε μαζί με τις συναδέρφους της, Κακούλη Αναστασία και Αναστασίου Βιργινία ένα διαδραστικό σεμινάριο με μεγάλη ανταπόκριση στους καταρτιζόμενους. Η εκπαίδευση αφορούσε την κατανόηση της έννοιας και της φιλοσοφίας της Ανακουφιστικής Φροντίδας, καθώς και την αντιμετώπιση του πόνου και του υποφέρειν των ασθενών, όπως επίσης την ανακούφιση από βασικά συμπτώματα που ταλαιπωρούν τους ασθενείς. Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση με τις επικοινωνιακές δεξιότητες τις οποίες πρέπει να γνωρίζει ο νοσηλευτής στην επαφή του με τον ασθενή.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia









diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk