Στις 21/12/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10-12 πμ στον χώρο του ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Ψυχολόγο κ. Μαρία Ασλανίδου του Συλλόγου κοινωνικής παρέμβασης «Έρασμος» με θέμα:

Ο ρόλος της αυτογνωσίας στην ζωή του ανθρώπου. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους καταρτιζόμενους και επίλυση των ερωτημάτων τους πάνω στο θέμα. Η κ. Ασλανίδου ανάλυσε τα απαραίτητα βήματα για την κατάκτηση της αυτογνωσίας. Οι καταρτιζόμενοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα. Η συνάντηση ολοκλήρώθηκε με την υπόσχεση της κ. Ασλανίδου για εκ νέου συνεργασία με το ΔΙΕΚ Γ.Ν. Βέροιας από την καινούργια χρονιά.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

logo espa 21 27

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk