Το Έργο: «Ευρυδίκη-Θετικές ενέργειες υπέρ των γυναικών», που εντάσσεται στο Γ΄ ΚΠΣ- Β΄ΕΠΕΑΕΚ υλοποιείται από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και απευθύνεται σε νεαρές μαθήτριες/σπουδάστριες της Τεχνικής Δευτεροβάθμιας και Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όλης της χώρας, με στόχο να τις στηρίξει στην προσπάθειά τους για εύρεση εργασίας.

{mosimage}Η Πρακτική Άσκηση του Έργου στοχεύει στην απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, ώστε να βελτιωθεί και να εμπλουτιστεί η επαγγελματική προετοιμασία των νεαρών μαθητριών/σπουδαστριών για την ευκολότερη είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης αυτού του έργου, συμμετέχει ενεργά η Νοσηλευτική σχολή Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Δίνεται με αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία σε 20 μαθήτριες που φοιτούν στο Ά έτος της ΕΠΑ.Σ. να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από το έργο.

{mosimage}Έμμεσα επωφελούνται:

  • Η σχολική μονάδα
  • Ο φορέας υλοποίησης του έργου (Νοσοκομείο)
  • Οι γονείς των μαθητών

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk