Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας έγινε αγιασμός των ανακαινισμένων θαλάμων της Χειρουργικής Κλινικής. Συγκεκριμένα έγινε ριζική αλλαγή ενός θαλάμου επτά (7) κρεβατιών ο οποίος δεν διέθετε WC, σε δύο νέους (2) θαλάμους των δύο κρεβατιών και ενός (1) θαλάμου με τέσσερα (4) κρεβάτια.

Οι νέοι θάλαμοι εξοπλίστηκαν με νέες ηλεκτρικές συσκευές (TV, A/C,Ψυγεία), υπερσύγχρονη κονσόλα παροχής οξυγόνου καθώς επίσης τοποθετήθηκε νέο αντιμυκητιακό πάτωμα. Κατασκευάστηκαν επίσης εξ αρχής νέοι χώροι WC και χώρος προετοιμασίας ασθενών.

Όπως τόνισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Αργύρης Γκαμπέσης οι πολλές μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές που γίνονται στο Νοσοκομείο, συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες. Είναι αλλαγές που αλλάζουν την εικόνα του Νοσοκομείου, που σημειωτέον σχεδιάσθηκε και κτίσθηκε προ 30ετίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις αλλαγές που έγιναν αλλά και συνεχίζουν να γίνονται συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Στον αγιασμό παρέστη ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας Καμπανίας και Ναούσης Κου Παντελεήμονος πατέρας Δημήτριος καθώς επίσης και ο πατέρας Διονύσιος που ακούραστα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής κος Αργύριος Γκαμπέσης, ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κος Χαράλαμπος Δεμερτζίδης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Μπουτζιόνα Χαιδω καθώς επίσης Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα