Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Κύριε Διοικητή, Με την ολοκλήρωση του ενημερωτικού προγράμματος «Σεξουαλική Υγεία εφήβων », αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την υλοποίηση του στα σχολεία ευθύνης της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας. Επιπλέον θεωρούμε πολύ σημαντική την έγκριση σας να εφαρμοστεί και στα σχολεία του 1ου Γραφείου β/θμιας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Οι θετικές εντυπώσεις από τις διαλέξεις, η αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, οι ευχαριστίες των διευθυντών /τριών των σχολείων, οι παραινέσεις εκπαιδευτικών να βρούμε τρόπο & χρόνο να επισκεφθούμε και τους δικούς τους μαθητές /τριες, οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μας μονάδων και τα οφέλη του προγράμματος που θα φανούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον, καθιστούν αναγκαία μια τέτοια παρέμβαση στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε σας να έχετε συνεργάτες όπως τις κ. Αγγελίδου και κ. Ανθουλάκη από το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού, που να μπορούν να προσεγγίζουν τους έφηβους με αμεσότητα, να απαντούν με σαφήνεια στις ερωτήσεις τους, να υποστηρίζουν με επιχειρήματα τις γνώσεις που θέλουν να μεταδώσουν για να μπορούμε να ελπίζουμε σε αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών σ' ένα σχολείο Προαγωγής της Υγείας, θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον σε ανάλογες δράσεις, από τις οποίες ωφελούμαστε και εμείς οι εκπαιδευτικοί αλλά περισσότερο οι μαθητές /τριές μας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος (εκτός της υλοποίησης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας με σχετική θεματολογία, που είναι σε εθελοντική βάση με αποτέλεσμα να επωφελείται μικρός αριθμός εκπαιδευομένων).

Με τη βεβαιότητα ότι συμμερίζεστε τις απόψεις μας, ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Διευθυντής της Β/θμιας Ν. Ημαθίας

Κούτρας Αθανάσιος

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα