Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Η 3η Επιστημονική ημερίδα λοιμώξεων με θέμα: «Οι λοιμώξεις του Ουροποιογεννητικού συστήματος - σύγχρονες απόψεις» πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον», στη Βέροια, από το Παθολογικό τμήμα και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Τον συντονισμό των εισηγήσεων είχε ο Διευθυντής του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας Χρήστος Κούτρας, ο πρόεδρος του ΙΣΗ Πρόδρομος Ισαακίδης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Βέροιας Αργύρης Γκαμπέσης κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας.

Πρώτη εισηγήτρια ήταν η Μαρία Ζωγράφου, επιμελήτρια Β' του Παθολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Βέροιας, και ανέπτυξε το θέμα «Κυστίτιδα». Ακολούθησαν οι εισηγήσεις τιον Π. Κη-ρυττόπουλου, επιμελητή Β' του Παθολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Βέροιας, με θέμα «Πυελονεφρίτιδα», του Σ. Παπαχατζή και Σ. Νικόπουλου, επίκουρη επιμελήτρια Παιδιατρικού Τμήματος Βέροιας και Ειδικευόμενου Παιδιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Βέροιας, αντίστοιχα, με θέμα «Ουρολοιμώξεις στα παιδιά» και του Γ. Ισμαήλου, με θέμα «Φαρμακοκινητικοί αφορισμοί για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού».

Μετά τη συζήτηση επί των ειση-γήσεων και το διάλλειμα, ακολούθη¬σε η εισήγηση του Δ. Κακιδάκη, επίκουρου Επιμελητή του Ουρολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Βέροιας, με θέμα «Προστατίτις» και της Σ. Γραμμένου, ειδικευόμενης του Μαιευτικού / Γυναικολογικού Τμήματος του Γ.Ν, Βέροιας, με θέμα «Φλεγμονώδης νόσος της πυέλου».

Στο τέλος της ημερίδας, ο Διευθυντής του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας και διοργανωτής της Ημερίδας Χρήστος Κούτρας ανακοίνωσε τα συμπεράσματα και κήρυξε τη λήξη της Ημερίδας.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα