Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διοργανώνει σειρά ενημερωτικών διαλέξεων σε σχολεία, συλλόγους, ΚΑΠΗ κλπ θέλοντας να βοηθήσει τον πληθυσμό σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού.

Στα πλαίσια των διαλέξεων αυτών ο Διοικητής του Γ.Ν Βέροιας κος Αργύρης Γκαμπέσης επισκεφθηκε το 5ο Ενιαίο Λύκειο Βέροιας και παρακολούθησε μαζί με τα παιδιά της 1ης Λυκείου και τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς την διάλεξη της κας Μελλίνας Ανθουλάκη σχετικά με τους τρόπους αντισύλληψης και διαφόρων άλλων θεμάτων που αφορούν την σεξουαλική ζωή κυρίως των νέων ανθρώπων.

Ο Οικογενειακός προγραμματισμός με το τρίπτυχο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΓΝΩΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ προσπαθεί μέσα απο το σωστό προγραμματισμό της οικογένειας την ελάττωση των εκατοντάδων χιλιάδων εκτρώσεων που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα οικογενειακού προγραμματισμού μπορείτε να καλείτε το Κ.Ο.Π του Γ.Ν Βέροιας στα τηλεφωνα 23310-21089 Περικλέους 2 και Μητροπόλεως Γωνία στον 2ο όροφο.

{mosimage}

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα