Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Στον χώρο αναμονής του Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας, έγινε στις 15/1 ο αγιασμός και η κοπή της πίτας για το νέο έτος από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αργ. Γκαμπέση και τον νέο δ/ντή του Τμήματος, χειρουργού κ. Δεμερτζίδη, παρουσία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μετά την καθιερωμένη τελετή ο Μητροπολίτης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για μια ευλογημένη χρονιά και απευθυνόμενος στους γιατρούς ευχήθηκε «ο Θεός να φωτίζει το μυαλό τους να αγιάζει και να κατευθύνει τα χέρια τους και να τους χαρίζει ευτυχία και χαρά γι’ αυτή την διακονία τους στον άνθρωπο».

{mosimage}Ο διοικητής κ. Γκαμπέσης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία και τη συμπαράσταση τον κ. Δεμερτζίδη για την πολύ καλή δουλειά –όπως είπε- που γίνεται στο Χειρουργικό Τμήμα και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά «Τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη και είναι αξιόλογα. Το τμήμα αρχίζει να διανύει μια λαμπρή περίοδο» τόνισε ο κ. Γκαμπέσης, ο οποίος ευχαρίστησε επίσης για την παρουσία του στην κοπή της πίτας, τον πανεπιστημιακό (ΑΠΘ) κ. Βρετό, που ήταν καθηγητής του κ. Δεμερτζίδη. Ο δ/ντής του Χειρουργικού παίρνοντας τον λόγο διαβεβαίωσε ότι όλοι κάνουν το καλύτερο δυνατό με αίσθημα ευθύνης στο λειτούργημά τους.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, της οποίας το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των γιατρών της Χειρουργικής κλινικής που παρέλαβε ο χειρουργός κ. Παναστασόπουλος. Πιτάκια με 3 φλουριά που αντιστοιχούσαν σε τρία συμβολικά δώρα, μοιράστηκαν στο προσωπικό του Τμήματος.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα