Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Μια σημαντική ημερίδα για τις λοιμώξεις που εμφανίζονται στον 21ο αιώνα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» της Βέροιας, με διοργανωτές το Παθολογικό Τμήμα του Γ. Νοσοκομείου Βέροιας και την Δ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν» της Αθήνας. Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο γιατρός κ. Χρήστος Κούτρας ο οποίος «άνοιξε» την ημερίδα καλωσορίζοντας τους συναδέλφους του και τους επίσημους προσκεκλημένους.

{mosimage}Την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Νοσοκομείου Βέροιας και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Ορφανός, η δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου και πολλοί γιατροί των Νοσοκομείων αλλά και ιδιώτες της περιοχής μας.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Νομάρχης Ημαθίας κ. Κ. Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη βαρύτητα που δίνει η Ν.Α. στον τομέα της Υγείας. «Η πολιτική μας στηρίζεται στην ύπαρξη της σωστής υποδομής που συνεπάγεται την εξέλιξη και βελτίωση του πολύ σημαντικού έργου των γιατρών. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να πιέζει την Κεντρική Διοίκηση για την κάλυψη των αναγκών και τη βιωσιμότητα και καλή λειτουργία όλων των μονάδων υγείας» υπογράμμισε ο Νομάρχης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Αργ. Γκαμπέση και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Κοεμτζή. Ο κ. Γκαμπέσης ευχαρίστησε τους συντελεστές και τον κ. Κούτρα για τη διοργάνωση της, πολλαπλούς σημασίας, ημερίδα και επεσήμανε ότι η επιδίωξη από δω και πέρα θα πρέπει να είναι η πρόβλεψη για το περιβάλλον και η λήψη γενναίων μέτρων κατά της μόλυνσης.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα