Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Στις 5/10/2010 και ώρα 10πμ οι μαθητές/τριες της ΕΠΑΣ (Επαγγ. Σχολή ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Βεροίας επισκέφθηκαν την ενημερωτική έκθεση της Τροχαίας Βέροιας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα πλαίσια του μαθήματος Αγωγή Υγείας υπό τη συνοδεία της κ.Γεωργιτζίκη Δέσποινας (Διευθύντρια της σχολής) και της κ.Τσιτσιμπή (Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για τις βασικές αρχές που διέπουν την κυκλοφοριακή αγωγή, προβληματίσθηκαν μέσα από επιτυχημένες περιγραφές , εικόνες και αναφορές σε γεγονότα της δυσάρεστης πραγματικότητας και συνειδητοποίησαν τους κινδύνους που θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όταν κινούνται στους δρόμους τόσο ως πεζοί όσο και ως οδηγοί. Ευχαριστούμε την Tροχαία Βέροιας η οποία με την αξιόλογη πρωτοβουλία της μας τονίζει την ανάγκη της κυκλοφοριακής αγωγής διότι η έλλειψη της είναι η φανερή αιτία των ατυχημάτων και των συνεπειών τους.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα