Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων  της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)   το οποίο παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του και αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους της σχολής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Δοβρά π. Διονύσιος Συρόπουλος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) κ. Μαυρογιώργος Δημήτριος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Βέροιας  κ. Παπαϊωάννου Μαρία και η Προϊσταμένη του Παθολογικού τομέα κ. Καρασαρίδου Μιράντα. Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε η  διευθύντρια της σχολής κ.  Γεωργιτζίκη Δέσποινα, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία της σχολής τα 31 χρόνια λειτουργίας της, αλλά και ευχήθηκε  και  ενεθάρρυνε τους απόφοιτους να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετύχουν τους στόχους τους και το όραμά τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον  Διοικητή  του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα και την προσφορά της σχολής στην ευρύτερη κοινωνία της Ημαθίας με την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών της.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια, η κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευή από το διδακτικό προσωπικό η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών της σχολής,  τη λειτουργία της και ευχήθηκε στους αποφοίτους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους με πάθος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το αφιέρωμα στους αποφοίτους που παρουσίασε η κ. Κακούλη Αναστασία, εκπαιδεύτρια της σχολής, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σπουδαιότητα και συνοχή της ομάδας στην εκπαίδευση  των καταρτιζομένων.

Μέσα σε κλίμα αγάπης, ζωντάνιας και ενθουσιασμού   απηύθυνε  ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλό καλοκαίρι.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα