Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

 
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (
CPR/AED, ERC)

Στα πλαίσια του μαθήματος Πρώτων Βοηθειών το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας με την επιμέλεια της Διευθύντριας κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας, των εκπαιδευτριών κ. Αναστασίου Βιργινίας, κ. Θεοδωρίδου Σοφίας και κ. Μπορτένα Αικατερίνης διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα « Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED, ERC)», το οποίο είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το EuropeanResuscitationCouncil (ERC).

Οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου (μέλη της ομάδας Επι.Ζω) μερίμνησαν για την επιτυχημένη υλοποίηση του. Αρχικά, προηγήθηκε εισαγωγική διάλεξη και στη συνέχεια ακολούθησε επίδειξη δεξιοτήτων και βιωματικές ασκήσεις. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους επιτυχόντες καταρτιζόμενους του ΔΙ.Ε.Κ. πιστοποιητικά επάρκειας 5 ετούς διάρκειας (διεθνούς αναγνώρισης) από το ERC.

Επίσης, στα διαλλείματα του σεμιναρίου προσφέρθηκε καφές και εδέσματα, δωρεάν χορηγίες των παρακάτω επαγγελματιών κ. Σ.Κανδύλα, κ. Κ.Νιώπα και κ.Γ.Θεοδωρίδη .

IMG 0692

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα