Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου Βέροιας το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας  πραγματοποίησε εκδήλωση όπου παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του και αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους της Σχολής.

Περισσότερα...

Η Διευθύντρια και το Διδακτικό προσωπικό του ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών της Νοσηλευτικής Σχολής και τον αποχαιρετισμό των τελειοφοίτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό κέντρο Βέροιας την Παρασκευή 21 Ιουνίου 7:00 μ.μ.

Το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ημαθίας, μονάδα Βέροιας σας καλεί να τιμήσετε την ημέρα του εθελοντή αιμοδότη (14-06) δίνοντας το πολύτιμο αίμα σας.

Attachments:
Download this file (αιμοδοσιαi-14-6-2016.jpg)Επετειακή Αφίσα Αιμοδοσίας[Επετειακή Αφίσα Αιμοδοσίας]39 kB

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων  της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)   το οποίο παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του και αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους της σχολής.

Περισσότερα...

Οι καταρτιζόμενοι του Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν Βέροιας επισκέφτηκαν την Πασχαλινή έκθεση του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δ. Βέροιας όπου ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του.

Περισσότερα...

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα