Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Η  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών με αφορμή την επιδημική έξαρση ιλαράς σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, και πρόσφατα στην Ελλάδα συστήνει:
 

Η Παιδιατρική Εταιρεία Βόρειου Ελλάδος  και η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σας προσκαλεί στην επιστημονική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρες 10:00 – 14:00 στο Επιμελητήριο Ημαθίας Οδός Κεντρικης 3 (πλ. Ωρολογιου) στη Βέροια.

Περισσότερα...

Μια ακόμη χρονιά τελείωσε και η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας, παρά τις δυσκολίες των καιρών, συνεχίζει με προσήλωση το έργο της, την φροντίδα του άρρωστου παιδιού.

Περισσότερα...

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και η Παιδιατρική Κλινική της Μονάδας Βέροιας ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Μπουρντένα για την ευγενική δωρεά της και συγκεκριμένα την προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού-συσκευή προβολής για τις ανάγκες του εκπαιδευτικού έργου της παιδιατρικής κλινικής.

Περισσότερα...

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysis logo

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα